Gerrits & van Gulick notarissen volgt in verband met het COVID-19 virus de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat wij er alles aan doen om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen. Maar wij kunnen u geen garanties bieden op dit punt.

Algemene regels

Maak vooraf telefonisch of per email een afspraak.

Voelt u zich niet fit, bent u verkouden, heeft u koorts of keelpijn, kom dan niet naar ons kantoor, maar neem telefonisch contact met ons op.

Wij vragen u binnen ons kantoor een mondkapje te dragen op het moment dat 1.5 meter afstand niet mogelijk is.

Bij onroerend goed transacties worden verkopers, makelaars en tussenpersonen niet uitgenodigd op kantoor. Verkopers krijgen een volmacht welke ze op kantoor dienen te ondertekenen.

Besprekingen/akte passeren

Wilt u a.u.b. geen andere personen (vriend, vriendin, ouder e.d.) meenemen die niet noodzakelijk bij de afspraak aanwezig behoeven te zijn. Het is ook niet de bedoeling dat zij in de wachtruimte plaatsnemen.

Wij verzoeken u niet eerder aanwezig te zijn dan op het afgesproken tijdstip. We voorkomen daarmee dat we in onze wachtkamer de 1,5 meter-maatregel niet kunnen opvolgen.

Op kantoor

We hebben op ons kantoor de nodige maatregelen getroffen ten behoeve van uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers.

Videobespreking

Wanneer wij samen met u een videobespreking hebben ingepland, ontvangt u op de dag van de bespreking (soms kort voordat de bespreking plaats zal vinden) een e-mail van één van onze medewerkers (controleer s.v.p. ook uw ongewenste mail). De bespreking zal plaatsvinden via Microsoft Teams.

Wanneer u de bespreking wilt volgen met uw mobiele telefoon dan dient u de app van Microsoft Teams te downloaden. Deze kunt u vinden in de Apple App Store of in de Google Play Store (wanneer mogelijk direct link naar app toevoegen).

In de desbetreffende e-mail treft u een link aan met de term ‘klik hier om deel te nemen aan de vergadering’. Wanneer u op de afgesproken datum en tijdstip op de link klikt, volgt vanzelf het scherm om deel te nemen aan de vergadering oftewel de bespreking. U kunt nu ook uw camera en microfoon activeren.