Gerrits & van Gulick notarissen volgt in verband met het COVID-19 virus de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat wij er alles aan doen om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen. Maar wij kunnen u geen garanties bieden op dit punt.

Algemene regels

Maak vooraf telefonisch of per email een afspraak. Helaas is het voor ons niet mogelijk om u zonder afspraak binnen te laten.

Voelt u zich niet fit, bent u verkouden, heeft u koorts of keelpijn of bent u in aanraking geweest met mensen die inmiddels ziek zijn? Kom dan niet naar ons kantoor, maar neem telefonisch contact met ons op.

Wij vragen u binnen ons kantoor een mondkapje te dragen.

Bij onroerend goed transacties worden verkopers, makelaars en tussenpersonen niet uitgenodigd op kantoor. Verkopers krijgen een volmacht welke ze via een videoverbinding thuis mogen ondertekenen. U ontvangt bij de volmacht een brief waarin staat beschreven hoe de procedure van ondertekening werkt.

Besprekingen/akte passeren

Wilt u a.u.b. geen andere personen (vriend, vriendin, ouder e.d.) meenemen die niet noodzakelijk bij de afspraak aanwezig behoeven te zijn. Het is ook niet de bedoeling dat zij in de wachtruimte plaatsnemen.

Wij verzoeken u niet eerder aanwezig te zijn dan op het afgesproken tijdstip. We voorkomen daarmee dat we in onze wachtkamer de 1,5-meter-maatregel niet kunnen opvolgen.

Op kantoor

We hebben op ons kantoor de nodige maatregelen getroffen ten behoeve van uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers.

Videobespreking

Wanneer wij samen met u een videobespreking hebben ingepland, ontvangt u op de dag van de bespreking (soms kort voordat de bespreking plaats zal vinden) een e-mail van één van onze medewerkers (controleer s.v.p. ook uw ongewenste mail). De bespreking zal plaatsvinden via Microsoft Teams. U hoeft daarvoor geen speciaal programma te installeren wanneer u gebruik maakt van een computer, laptop of tablet. Wanneer u de bespreking wilt volgen met uw mobiele telefoon dan dient u de app van Microsoft Teams te downloaden. Deze kunt u vinden in de Apple App Store of in de Google Play Store (wanneer mogelijk direct link naar app toevoegen).

In de desbetreffende e-mail treft u een link aan met de tekst ‘klik hier om deel te nemen aan de vergadering’. Wanneer u op de afgesproken datum en tijdstip op de link klikt, volgt vanzelf het scherm om deel te nemen aan de vergadering, oftewel de bespreking. U kunt nu ook uw camera en microfoon activeren.

Legalisaties/tekenen volmacht

Het legaliseren van stukken en het tekenen van een volmacht kan momenteel uitsluitend via een videobelverbinding. Neem hiervoor contact op met ons kantoor en we helpen u graag verder.

Stukken welke niet van ons kantoor afkomstig zijn, kunnen wij momenteel niet legaliseren. Neem hiervoor contact op met de notaris waar het stuk vandaan komt, zodat gezorgd kan worden voor een passende oplossing.