Ons kantoor bestaat al meer dan 200 jaar. In die jaren is in ons vak veel veranderd, maar niet in onze werkwijze: we zijn er voor iedereen, zowel voor ondernemers als particulieren.

De oorsprong van ons kantoor ligt in Gemert. Daar ligt onze basis, van waaruit we verder zijn gegroeid. Inmiddels werken er meer dan 30 werknemers bij Gerrits & Van Gulick, verspreid over vestigingen in Gemert, Uden en Deurne.

Breed georiënteerd

Onze notarissen zijn breed georiënteerd. We denken niet graag in grenzen. U kunt bij ons terecht voor alle zaken in een mensenleven of carrière die belangrijk zijn om op papier vastgelegd te worden.

Al onze medewerkers staan voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom in een van onze kantoren. We helpen u waar mogelijk direct verder of we maken graag een vervolgafspraak.

Snel en efficiënt

U wilt uw zaken goed geregeld hebben, liever vandaag nog dan morgen. Daarom ontvangt u snel na het eerste (gratis) gesprek een offerte voor onze diensten. Daarna houden we u actief op de hoogte van de voortgang.

Duidelijke taal

Juridisch taalgebruik kan soms ingewikkeld overkomen. Wij maken voor u graag een vertaalslag: bij het bespreken van uw dossier vertellen wij u in heldere en begrijpelijke taal waar u voor tekent.

Gerrits & van Gulick