Als ondernemer wilt u het liefst ondernemen. Logisch. Tegelijkertijd wilt u zeker weten dat u uw zaken goed geregeld heeft, maar: u kunt onmogelijk alles zélf weten. Ook dat begrijpen we. Niet voor niets is vennootschapsrecht één van de rechtsgebieden waarin ons specialisme de laatste jaren sterk is toegenomen. Waar mogelijk werken we nauw samen uw accountant, adviseur(s) en eventuele andere vertrouwenspersonen.

Vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het vennootschapsrecht. We hebben daarnaast een groot netwerk waarvan wij regelmatig gebruik maken om te sparren over juridische vraagstukken.

Tevens hebben wij aandacht voor uw privé situatie. Het is van belang dat de advisering niet stopt bij uw bedrijfsactiviteiten. Ook waarborging van de continuïteit van het bedrijf is van belang.

Steeds meer familiebedrijven leggen afspraken vast in een statuut.

Mediation trajecten die daaraan vooraf kunnen gaan, zijn ons niet vreemd.

Vaste contactpersoon

Heeft u in de tussentijd zélf vragen? Dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon. Die heeft uw situatie snel, compleet en helder in beeld en kan u direct gericht adviseren.

Ik wil meer weten over vennootschapsrecht

Wilt u meer weten over vennootschapsrecht? Vul dan uw naam, woonplaats en telefoonnummer in. We nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.